Ένα μπράβο για την άμεση ανταπόκριση στο F-5A της Κοζάνης…

1 Min Read

Διαβάζουμε στο polemikiaeroporiahaf.gr

Μπορεί να γινόμαστε επικριτικοί και να εξαντλούμε την αυστηρότητα μας μέσα από το ρεπορτάζ…αλλά ξέρουμε να αναγνωρίζουμε και τα θετικά των θεμάτων που αναδεικνύουμε…

Πριν μερικές ημέρες είχαμε ανάδειξη φωτορεπορτάζ που είχε δει το φως της δημοσιότητας μέσα από πλατφόρμα κοινωνικού Δικτύου. Πρόκειται για εναποθετημένο  F-5A  Freedom Fighter στο Πολιτικό Αεροδρόμιο της Κοζάνης όπου βρισκότανε στο “μαύρο του το χάλι”…Τυλιγμένο στην κυριολεξία σε συστάδες φυλλωσιάς και μικρών δέντρων, εννοείται ότι δεν μπορούσαμε παρά να το βγάλουμε στη φόρα!

Η ανταπόκριση μετά το δημοσίευμα ήτανε σχεδόν άμεση ! Πάλι από Μέσω Κοινωνικής Δικτύωσης, ανακαλύψαμε ότι το αεροσκάφος “τουλάχιστον αναπνέει” ,αλλά δεν βάφτηκε. Κάτι είναι κι αυτό… ελπίζουμε η επόμενη κίνηση να βαφτεί και να τοποθετηθεί σε κάποια πλατεία ή χωριό της Κοζάνης, σε μεγάλο ύψος για την απόλυτη προστασία του .

 Πρόκειται για το F-5A της Πολεμικής Αεροπορίας και πιο συγκεκριμένα : 

Το αεροσκάφος προήλθε από την Ιορδανία και υπηρέτησε στην 341 Μοίρα, στη 111 ΠΜ μέχρι το 1993. Από το 1993 μέχρι και το 1997 στην 343 Μοίρα με έδρα την 113 ΠΜ.

Το 2000 παραχωρήθηκε στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Κοζάνης.

Πως είναι σήμερα :

Φωτογραφίες :

Μοιραστείτε την είδηση