Έναρξη εγγραφών στη Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης

1 Min Read


Αρχίζουν σήμερα Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στη Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα για μια νέα, δημιουργική και παραγωγική χρονιά με στόχο την κατάκτηση της γνώσης της μουσικής. Άλλη μια χρονιά με πλούσιο παιδαγωγικό έργο και πλήθος εκδηλώσεων και συναυλιών με στόχο πάντα την πληρέστερη μόρφωση των σπουδαστών μας αλλά και την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.
Στο Ωδείο λειτουργούν όλες οι αναγνωρισμένες σχολές από το υπουργείο πολιτισμού. Σχολή πιάνου, κιθάρας, βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, σαξόφωνου, κλαρινέτου, τρομπέτας, σχολή μονωδίας-μελοδραματικής και σχολή βυζαντινής μουσικής. Στη Σχολή Θεωρητικών Μαθημάτων λειτουργούν τμήματα Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης.
Παράλληλα λειτουργούν σχολές εκμάθησης παραδοσιακών οργάνων (ούτι, λαούτο, κλαρίνο, μπουζούκι, παραδοσιακό τραγούδι), ακορντεόν, σύγχρονων οργάνων (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, drums, πλήκτρα, σύγχρονο τραγούδι) τμήματα προπαιδείας καθώς και τμήματα προετοιμασίας για τα Ελληνικά μουσικά πανεπιστήμια.
Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 5:30 ως 9:00 το απόγευμα. Με την εγγραφή του κάθε μαθητή κατοχυρώνεται και το ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών του.
Σμύρνης 36, τηλ. 2461026126
Χαλκιδικής 2, τηλ. 2461039479
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας :
Δευτέρα – Παρασκευή: 17.30-21.00
mail: [email protected]

Μοιραστείτε την είδηση