Ένας-ένας εγκαταλείπουν την κούρσα για το Δήμο

1 Min Read

Λιγότερο από μια εβδομάδα μένει πια για την υποβολή των συνδυασμών που θα κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, καθώς τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τους συνδυασμούς.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις δημοτικές εκλογές, καθώς εκεί παρουσιάζονται οι μεγαλύτερες δυσκολίες. Από τους 9-10 υποψηφίους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον από την αρχή του χρόνου για το Δήμο Κοζάνης, φαίνεται τελικά ότι μόνο πέντε θα καταφέρουν (και αυτοί με δυσκολίες) να κάνουν συνδυασμό. Χθες και ο Αγάπιος Γαβριηλίδης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον και είχε ανακοινώσει μόλις οκτώ ονόματα και αυτά στις αρχές του Αυγούστου, απέσυρε το ενδιαφέρον για υποψηφιότητα. Είχε προηγηθεί ο Θόδωρος Σιόγκας και το ίδιο αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Τοπαλίδης.

Στην «κούρσα» παραμένουν ο νυν δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, ο νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χάρης Κουζιάκης, ο Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Σταύρος Καμπουρίδης και η Τίνα Κουζιάκη από το ΚΚΕ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση