Επίσκεψη της ομάδας Tyφoon MotoRacing του Πανεπιστημίου, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read


Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, η ομάδα Tyφoon MotoRacing του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
H ομάδα αποτελείται από φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, η οποία κατασκεύασε ένα πρωτότυπο μοντέλο αγωνιστικής μηχανής τύπου MotoGP3, το οποίο συμμετείχε τον Οκτώβριο του 2016, στον διεθνή διαγωνισμό της MEF (Moto Engineering Foundation) στην πίστα Motorland, στην Αραγονία της Ισπανίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνδρομή της περιφέρειας στις πρωτοβουλίες της ομάδας και τον ενημέρωσαν για το δεύτερο μοντέλο που ετοιμάζουν, το οποίο θα συμμετάσχει στον επόμενο διαγωνισμό MotoStudent στην Ισπανία, τον Οκτώβριο του 2018.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης επιβεβαίωσε στους φοιτητές τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στις δράσεις τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και πολύ περισσότερο οι φοιτητές του, που σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο Ίδρυμα. Τέτοιες δράσεις ενισχύονται και εξελίσσονται, διότι δίνουν τη δυνατότητα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των τεχνολογιών και της γνώσης».

Μοιραστείτε την είδηση