Επίθεση της «Ενότητας» στη δημοτική αρχή για την ανακοίνωση για τη δομή της Ηλιαχτίδας

2 Min Read

Την ενόχληση της για την ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης (δείτε εδώ) για τη θεμελίωση της δομής της Ηλιαχτίδας εξέφρασε με ανακοίνωση της η «Ενότητα» με τον τίτλο «Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Αναλυτικά:

- Advertisement -

Για τη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την επίσκεψή της στην ΖΕΠ, στο χώρο που ανεγείρεται η δομή της Ηλιαχτίδας, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Σε ένα κείμενο 170 περίπου λέξεων καταφέρνουν  να αποκρύψουν πλήρως την αλήθεια για το έργο αυτό.

Αποκρύπτουν ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί δύο φορές στο ΕΣΠΑ. Και τις δύο φορές στην περίοδο που στην δημοτική αρχή ήταν η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Αποκρύπτουν ότι το συγκεκριμένο έργο συμβατοποιήθηκε και ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του το καλοκαίρι του 2023, όταν στη δημοτική αρχή ήταν η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Βεβαίως, δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που ξεπεράστηκαν προκειμένου να φτάσει σε φάση υλοποίησης, να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και να συμβατοποιηθεί το έργο αυτό.

Με ένα κείμενο λοιπόν 170 περίπου λέξεων και μία φωτογραφία θεωρούν ότι μπορούν να υποτιμούν και να κοροϊδεύουν τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, θεωρούν  ότι μπορεί να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο έργο ως έργο της δημοτικής αρχής του Γιάννη  Κοκκαλιάρη.

Πλανώνται πλάνην οικτράν.

Σε κάθε περίπτωση τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Εύγε!

Βεβαίως καλές οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα, καλύτερη όμως η παραγωγή έργου…

Μοιραστείτε την είδηση