Επιτυχία για την οικογένεια του Κολυμβητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Πτολεμαίος στη 12η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα

2 Min Read


Ακόμη μια τεράστια επιτυχία σημειώνει η οικογένεια του Κολυμβητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Πτολεμαίος στη 12η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα με τους αθλητές ΖΑΜΠΑΚΑ ΑΣΤΕΡΙΟ ,ΛΕΝΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΖΙΜΠΙΛΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ να δείχνουν για ακόμη μια φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και να λαμβάνουν ειδικές τιμητικές διακρίσεις.
Συγκριμένα ο Ζάμπακας Αστέριος πραγματοποιεί Πανελλήνιο Ρεκόρ λαμβάνοντας Χρυσό Μετάλλιο στα 50 Μέτρα Ύπτιο , ενώ ταυτόχρονα κατακτά την πρώτη θέση λαμβάνοντας και πάλι Χρυσό Μετάλλιο στα 100 Μέτρα Ελεύθερο. Οι Επιτυχίες του συνεχίζονται κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στα 100 και τα 200 Μέτρα Ελεύθερο.
Ο Λέντζης Στέφανος κηρύσσετε Αργυρός κατακτώντας επιτυχώς τη δεύτερη θέση στα 50 Μέτρα Ύπτιο και ακολουθεί ο Χανής Γεώργιος που διακρίνεται στην Τρίτη θέση και βραβεύεται με δυο Χάλκινα Μετάλλια στα 50 Μέτρα Ύπτιο και 100 Μέτρα Ελεύθερο αντίστοιχα.
Τέλος την τέταρτη θέση λαμβάνει στα 50 Μέτρα Ύπτιο ο Ζιμπιλίδης Ραφαήλ.
Οι προπονητές των παιδιών που με τη αμέριστη στήριξη τους προώθησαν τα παιδιά σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο είναι για τον Ζάμπακα Αστέριο ο κ.Παπαγιάννης Χαρίλαος, για τον Λέντζη Στέφανο και τον Ζιμπιλίδη Ραφαήλ η κ.Χαραχλέ Ιωάννα και τέλος για τον Χανή Γεώργιο ο κ.Παλιανόπουλος Νικόλαος.
Οι εξαιρετικές κούρσες και οι αγωνιστικές επιδόσεις των παιδιών είναι άξιες συγχαρητηρίων θεωρώντας ότι θα επακολουθήσουν και άλλα κατορθώματα στα οποία θα ξεχωρίσουν και στις επόμενες διοργανώσεις που έρχονται!

Eυχαριστήριο

Οι γονείς του αθλητή κολύμβησης Ζάμπακα Αστέριου κ.Ζάμπακας Παρμενίων και κ.Φλιάγκα Παναγιώτα ευχαριστούν θερμά τους Υπευθύνους και το Προσωπικό του Κολυμβητηρίου, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου με στόχο τη βέλτιστη προπονητική συνθήκη του παιδιού καθώς και τον προπονητή κ.Παπαγιάννη Χαρίλαο και για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του καθ’όλη τη διάρκεια της προπονητικής και αγωνιστικής περιόδου.

Μοιραστείτε την είδηση