Επιτυχημένος ο 7ος Αγώνας Δρόμου Προφήτη Ηλία 10χλμ. στην Κερασιά

2 Min Read


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 6ου Αγώνα Δρόμου Προφήτη Ηλία 10χιλ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στην Κερασιά Κοζάνης. Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, απ΄ όλη την Ελλάδα, σύνολο 120 δρομείς που βρέθηκαν στην αφετηρία.
Η έναρξη δόθηκε στις 10:00πμ από την πλατεία του χωριού και η διαδρομή περιελάμβανε την άνοδο μέχρι το χωριό Κτένι και επιστροφή, με τον τερματισμό να γίνεται πάλι στην πλατεία.
Επιπλέον του δρόμου των 10χλμ έγινε και ο αγώνας του γύρου του χωριού της Κερασιάς -περίπου 1000μ.- όπου συμμετείχαν περί τα 60 παιδιά.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο «Ελιμειακός» Κερασιάς και συνδιοργάνωτη την ΕΠΤΑΚ Π.Ε Κοζάνης -ΑΑΣ Κερασιάς. Εξελίχτηκε σε μια γιορτή όλων των κατοίκων του χωριού, που χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές ενώ οι γυναίκες είχαν προετοιμάσει και παρέθεσαν σπιτικά εδέσματα στους συμμετέχοντες και σε όλους τους παρευρισκομένους
Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε στην γενική ανδρών ο Παρμάκης Μιχάλης με χρόνο 33:43
Στις γυναίκες πρώτευσε στην γενική γυναικών η Νίκου Ευαγγελία με χρόνο 44:10 από τον σύλλογο ΣΔΥ Κοζάνης

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν στο www.runningnews.gr/
και στο http://ddkerasiakozanis.blogspot.gr/
Ολες οι φωτογραφίες θα ανεβούν στο Facebook του συλλόγου amselimeiakos
Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πολύτιμη βοήθεια πρόσφερε και τους ευχαριστούμε πολύ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, την ένωση ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης , το ΕΚΑΒ Κοζάνης και τους Γιατρούς αγώνα Βόμβα Αθανασιο και Δερμιτζάκη Αθανασιο.

Μοιραστείτε την είδηση