Εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης φθορών σε οδούς της Κοζάνης

2 Min Read


Ασφαλτοστρώσεις αλλά και αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος (λακκούβες κ.α.) ξεκινούν την Τετάρτη 22 Αυγούστου στην πόλη της Κοζάνης.
Στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδών Δήμου Κοζάνης» θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στις οδούς:
– Βερμίου (από κόμβο Κρόκου έως κόμβο Λαρίσης).
– Κωστή Παλαμά (από πλατεία Λασσάνη έως Γεωργίου Τιόλη).
– Μακρυγιάννη (από Λέλας Καραγιάννη έως Ρωμανού Μελωδού).
Στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων πόλης της Κοζάνης» θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στις οδούς:
– Μεγάλου Αλεξάνδρου
– Φον Κοζάνη
– Ιωάννη Τράντα
– Μουσών
– Σπύρου Μαρινάτου
– Μαντώ Μαυρογένους με Γρηγορίου Λαμπράκη.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του μήνα με την κυκλοφορία να γίνεται από παράπλευρες οδούς.
«Μια από τις δεσμεύσεις αυτής της δημοτικής αρχής ήταν και είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Μια διαρκής μάχη που για να κερδηθεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποσπασματικά αλλά μέσω ενός μακροπρόθεσμου ρεαλιστικού πλάνου. Στο πλαίσιο αυτό, από τη μέρα που αναλάβαμε σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σταδιακά μια μεγάλη παρέμβαση που αφορά την ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση οδών στην πόλη της Κοζάνης αλλά και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων. Ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή και το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ακόμη περισσότερο. Οι ανάγκες φυσικά δεν τελειώνουν αλλά μέσα από το συνολικό σχεδιασμό επιδιώκουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Μοιραστείτε την είδηση