Εργαστήρι «Με τα παιδιά στην σκηνή» με την Γεωργία Γκανά από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

1 Min Read

«Με τα παιδιά στη σκηνή»: Παραστάσεις με τη σύζευξη θεάτρου, μουσικής, τραγουδιού, κίνησης και θεατρικού παιχνιδιού. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής και Α’ βάθμιας.

 

- Advertisement -

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το εργαστήρι παρακαλούμε κρατήσετε έγκαιρα τις θέσεις σας.

 

Το εργαστήρι απαντά με βιωματικό τρόπο στα ερωτήματα: Αρκεί μόνο η συμμετοχή των παιδιών ή θέτουμε σαν στόχο και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα κατά την οργάνωση μιας παράστασης; Δίνεται έμφαση τόσο στο στόχο που είναι η παράσταση αλλά και στην πορεία και την εκπαιδευτική διαδικασία προς αυτήν. Περιλαμβάνει προτάσεις, τεχνικές, παραδείγματα παραστάσεων με παιδιά ηλικίας 4 -12 ετών, μέσα από την πολυετή εμπειρία και τις δημιουργικές εφαρμογές της εισηγήτριας. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής και Α’ βάθμιας.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου, 16:00 με 20:00

Κυριακή 19 Μαρτίου, 11:00 με 15:00

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ευρώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ[email protected] και στο τηλέφωνο 24610 24062, 6987 991949.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΝΑ

Η Γεωργία Γκανά είναι μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός, εμψυχώτρια μέσω θεατρικού παιχνιδιού και σύζευξης τεχνών. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συμμετέχει ως εισηγήτρια και εμψυχώτρια σε συνέδρια και σεμινάρια. Μέλος της καλλιτεχνικής -παιδαγωγικής ομάδας Ελάτε να Παίξουμε, της Μπάντας Δρόμου του Κρουστόφωνου καθώς και υπεύθυνη του Εργαστήριου Τέχνης και Δημιουργίας «Ανεμόσκαλα».

Μοιραστείτε την είδηση