Ερωτηματικά για την τύχη της μελέτης για τα νέα επιχειρηματικά πάρκα στη Δυτική Μακεδονία

1 Min Read
DCIM100MEDIADJI_0018.JPG

Στις 8 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η ΒΙΠΕ Κοζάνης (με όλα τα ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν) , που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει σημαντικές επενδυτικές προσπάθειες. Μια ΒΙΠΕ, που πέρασε από 40 κύματα, με τελευταίο την κόντρα, που υπήρξε την τελευταία διετία ανάμεσα στη  ΒΙΠΕ ΕΤΒΑ και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, που είχε οδηγήσει τον περιφερειάρχη να κάνει λόγο για οριστικό ναυάγιο για τα επιχειρηματικά πάρκα σε Κοζάνη και Φλώρινα.

Μάλιστα ο κ. Κασαπίδης παρουσίασε μελέτη, που είχε αναθέσει  για την οριοθέτηση νέων βιομηχανικών περιοχών στην εταιρεία REDEPLAN και η οποία είχε προτείνει την ανάπτυξη τριών νέων επιχειρηματικών πάρκων σε Νέα Νικόπολη, Αναρράχη και Μεράς Αμυνταίου, υπό την ευθύνη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Εύλογα γεννιέται το ερώτημα αν η Περιφέρεια έχει σκοπό πλέον να προχωρήσει στα επιχειρηματικά πάρκα  ή αν η μελέτη, που πλήρωσαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο “Χρονογράφος”

Προχωράει η ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης μετά την έγκριση της νέας ΜΠΕ

Τη δημιουργία τριών νέων επιχειρηματικών πάρκων σε Νέα Νικόπολη, Αναρράχη και Μεράς Αμυνταίου προτείνει μελέτη για λογαριασμό της Περιφέρειας

 

Μοιραστείτε την είδηση