ΕΡΤ3 – «Anthony Zimmer: Το Μεγάλο Κόλπο/ Anthony Zimmer» – Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 22:00

2 Min Read

Την ταινία «Anthony Zimmer: Το Μεγάλο Κόλπο/Anthony Zimmer», ένα μοναδικό θρίλερ γαλλικής παραγωγής, θα προβάλλει η ΕΡΤ3 την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 22:00.

Ο περιβόητος Άντονι Ζίμερ, ιδιοφυία στις χρηματιστηριακές απάτες, καταζητείται από την αστυνομία σε όλο τον κόσμο! Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και που βρίσκεται, αλλά ο δαιμόνιος αστυνομικός  Άκερμαν, κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του.

Ξέρει ότι ο Ζίμερ έχει αδυναμία στην όμορφη Κιάρα, και ότι θα κάνει το παν για να την ξαναδεί. Όταν λοιπόν η Κιάρα έχει κανονίσει συνάντηση με τον ασύλληπτο κακοποιό, η αστυνομία την παρακολουθεί. Όμως ο πανέξυπνος Ζίμερ της έχει δώσει εντολή να πλησιάσει έναν άγνωστο και να προσποιηθεί ότι αυτός είναι ο Ζίμερ για να παραπλανήσει την αστυνομία. Η Κιάρα επιλέγει τον Φρανσουά, έναν απλό φιλήσυχο άνθρωπο, που την  ερωτεύεται όταν εκείνη θα καθίσει μαζί του στο τρένο και θα τον καλέσει να περάσει το σαββατοκύριακο μαζί της στη Ριβιέρα.

Όταν η γυναίκα εξαφανίζεται το επόμενο πρωί και η αστυνομία τον ανακρίνει, ο Φρανσουά ανακαλύπτει ότι τον παγίδευσε για να τον εμφανίσει ως τον διαβόητο, καταζητούμενο σύζυγό της, τον Άντονι Ζίμερ.

Παρόλο που του είπε ψέματα και τον χειραγώγησε, η ζωή του Φρανσουά αλλάζει οριστικά και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα, ακόμα και τη ζωή του, για να κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά του αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα.

Σκηνοθεσία: Jérôme Salle

Πρωταγωνιστούν: Sophie Marceau, Yvan Attal, Sami Frey, Gilles Lellouche

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση