Εθιμοτυπική επίσκεψη του ευπατρίδη Ελευθερίου Γρηγοριάδη στο Δήμαρχο Εορδαίας

1 Min Read

Με το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη συναντήθηκε , λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστρία , ο Πτολεμαϊδιώτης Πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου και Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου του Innsbruck της Αυστρίας Καθηγητής Ελευθέριος Γρηγοριάδης.
Υποδεχόμενος τον κ. Γρηγοριάδη, ο Δήμαρχος Εορδαίας τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του να ενισχυθεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας με 102 κλίνες, δωρεά του Νοσοκομείου Hail in Tirol του Innsbruck καθώς και για την πολύχρονη προσφορά του ως πρεσβευτής του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστρία.
Από την πλευρά του ο κ. Γρηγοριάδης ενημέρωσε τον κ. Ζαμανίδη σχετικά με τη δωρεά και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ακολουθήσει από το ίδιο Νοσοκομείο , καθώς και για την πρότασή του να επιτευχθεί μία αδελφοποίηση μεταξύ των Νοσοκομείων της Πτολεμαϊδας και του Innsbruck με στόχο την περαιτέρω συνεργασία τους.
Επί πλέον συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα του τόπου , στα οποία ο κ. Γρηγοριάδης έδειξε το ενδιαφέρον του για κάθε συνεργασία , ενώ ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το «Λεύκωμα με ιστορικές φωτογραφίες της Εορδαίας» που του προσέφερε.

Μοιραστείτε την είδηση