Έβαψαν με σπρέι την βιτρίνα της επιχείρησης του Σταύρου Καμπουρίδη στο Δρέπανο

3 Min Read

Καταδίκασαν τον βανδαλισμό οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Με μαύρο σπρέι βανδάλισαν την επιχείρηση του υποψήφιου δημάρχου Κοζάνης Σταύρου Καμπουρίδη το βράδυ της 14ης Αυγούστου. Οι άγνωστοι ή ο άγνωστος δράστης, χρησιμοποίησε το σπρέι για να σβήσει το όνομα του υποψήφιου στην βιτρίνα της επιχείρησης που διατηρεί στο Δρέπανο (γραφείο τελετών) και έγραψε και την λέξη «ψόφα».

- Advertisement -

«Τόσα χρόνια λειτουργώ επιχείρηση, είχα και σχέση με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά και ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτό που έγινε έχει σχέση με την υποψηφιότητά μου αλλά εγώ έχω υποβάλει μήνυση κατ΄αγνώστων και τα υπόλοιπα είναι δουλειά της αστυνομίας» είπε ο κ. Καμπουρίδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Κοζάνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι βανδαλισμοί έγιναν τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου. Ο κ. Καμπουρίδης ενημερώθηκε από φιλικό πρόσωπο το πρωί της ίδιας μέρας και κάλεσε την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Τον βανδαλισμό της επιχείρησης του Σταύρου Καμπουρίδη, καταδίκασαν οι ανθυποψήφιες παρατάξεις. Με ανακοινώσεις τους στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδίκασαν απερίφραστα τέτοιες ενέργειες.

Η δημοτική παράταξη “Ενότητα” ανέφερε σε ανακοίνωση της «Καταδικάζουμε απερίφραστα τον βανδαλισμό στον οποίο άγνωστοι προχώρησαν με στόχο την επιχείρηση του υποψηφίου δημάρχου Σταύρου Καμπουρίδη. Ενέργειες σαν και αυτή απέχουν από κάθε λογική, προκαλούν την αποστροφή μας και δεν έχουν θέση σε δημοκρατικές κοινωνίες σαν τη δική μας. Μηδενική ανοχή στον εκφοβισμό, μηδενική ανοχή στη βία».

Η δημοτική παράταξη “Μαζί για την Κοζάνη”, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την επίθεση με σπρέι στην επιχείρηση του συνυποψήφιου Δημάρχου κ. Σταύρου Καμπουρίδη, τονίζοντας πως τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμμία απολύτως θέση στον προεκλογικό αγώνα των δημοτικών παρατάξεων. Πρακτικές εκφοβισμού, απαράδεκτων πιέσεων και τρομοκρατίας των υποψηφίων δεν μπορεί να είναι ανεκτές από κανέναν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, ότι θα εντοπίσουν και θα τιμωρήσουν σύμφωνα με τον νόμο τους δράστες.

Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό της επιχείρησης του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Σταυρού Καμπουρίδη.
Τέτοιες πράξεις ανήκουν σε ένα ζοφερό παρελθόν και είναι υποχρέωση της συντεταγμένης πολιτείας αλλά και του συνόλου του πολιτικού προσωπικού να διαφυλάξουν την ομαλότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο δρόμο προς τις ερχόμενες εκλογές. Καμία πράξη βίας, εκφοβισμού και απειλών δεν πρέπει να επιτρέψουμε να αλλοιώσουν και να παραχαραξουν τα δημοκρατικά ήθη και την βούληση των πολιτών.

Όλγα Τουφεγγοπούλουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση