Εβδομάδα Κινητικότητας: Mix and move με τους μαθητές του 5ου Δημοτικού- Κινούμαστε παρέα με τον ΣΕΟ

1 Min Read


Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης επέλεξαν να μετακινηθούν προς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με εναλλακτικούς τρόπους συνδυάζοντας βάδισμα, λεωφορείο και ποδήλατο. Φτάνοντας στον προορισμό τους ξεναγήθηκαν στο νέο σύγχρονο κτίριο της Βιβλιοθήκης και ανακάλυψαν την ιστορία της και το σπάνιο υλικό που φιλοξενεί. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Αστικά Κοζάνης και την ΚΔΒΚ.

Κινούμαστε παρέα με τον ΣΕΟ- Σήμερα στις 6 το απόγευμα

- Advertisement -

Η αφετηρία της διαδρομής θα είναι ο φανός της Σκ’ρκας. Θα κινηθούμε προς το καταφύγιο του ΣΕΟ Κοζάνης στην περιοχή «Σμάθ’κο» όπου ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ, τσάι και νερό. Στην συνέχεια θα συνεχίσουμε προς τα μονοπάτια του ΑηΛιά για να φτάσουμε στον Άγιο Θωμά. Θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι μέσα από το δάσος και θα φτάσουμε στο Ξενία και στην συνέχεια κατηφορίζοντας την Αηλιόστρατα θα φτάσουμε στο σημείο όπου ξεκινήσαμε.

Το μήκος της διαδρομής είναι 5 χιλιόμετρα και απαιτούνται περίπου 2 ώρες. Η διαδρομή είναι εύκολη και μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Μοιραστείτε την είδηση