ΕΒΕ Κοζάνης: Επαναπροσδιορισμός εκθεσιακής πολιτικής και απόφαση για δημιουργία Δομής Στήριξης Επιχειρήσεων

2 Min Read

Στα Σέρβια συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του φορέα. Στη συνεδρίαση, η οποίαπραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, παρέστησαν ο νεοεκλεγείς βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Γιώργος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων, επαναπροσδιορίστηκε η εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου για την επόμενη διετία, καθώς επίσης λήφθηκε απόφαση για τη δημιουργία Δομής Στήριξης Επιχειρήσεων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νίκος Σαρρής υπογράμμισε ότι «Στόχος μας είναι η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και των προοπτικών της περιοχής. Σκοπός της διοίκησης είναι να πραγματοποιήσει ανάλογες διαδικασίες σε όλο το νομό, ώστε να δώσουμε λόγο στους επιχειρηματίες της κάθε περιοχής και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος. Δυστυχώς τα προβλήματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα είναι πάρα πολλά. Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η διοίκησή του πραγματοποιεί προσπάθειες επίλυσή τους. Εδώ στα Σέρβια θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Εμπορικό Σύλλογο, τα Σωματεία Μαρμάρων, με τα Σωματεία Ιδιοκτητών Φορτηγών που δουλεύουν στα ορυχεία της περιοχής, αλλά και με τους τοπικούς φορείς για να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο που θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες και την κοινωνία της περιοχής των Σερβίων».

Μοιραστείτε την είδηση