Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια

3 Min Read


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικός Συλλόγου Πλατάνια ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε με αφορμή τη χριστιανική γιορτή των εννιαήμερων της Παναγίας μας και πραγματοποιήθηκαν στις 22 και 23 Αυγούστου 2018, με την ευγενική χορηγία της δωρεάν παραχώρησης του νέου χώρου των εκδηλώσεων.
Αρχικά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά του συλλόγου μας που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να αισθανθούμε περήφανοι, τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά και τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας Mpoukos Stelios & Giannis Gogos, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.
Επίσης ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αριστοτέλη Κερασιάς Εδέσσης που συμμετείχε με την παρουσίαση του χορευτικού του τμήματος μετά από την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, που με την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Thoman Ouzounis , προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Ευχαριστούμε τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν, δημόσια πρόσωπα της πόλης, τους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και τα ΜΜΕ που στηρίζουν και προβάλλουν τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.
Όλους τους χορηγούς μας (Τον κύριο ΨΑΛΙΔΑ , την Π.Ε Κοζάνης, PITENIS, Τεντοευρωπαϊκή Δημητριάδης – Tentoeuropaiki Dimitriadis,
Ξανθοπουλος ΓκΚοε My Market, Mikel Kozani, Δαγκλής Catering, @[551838091657Υδρόγειος Ydrogeios Αίθουσα Εκδηλώσεων – Catering – Κτήμα], Νίτσας Χωματουργικά Κοζάνη και την τεχνική υπηρεσία του δήμου που σε εποχές που η οικονομική στενότητα χαρακτηρίζει την αγορά έκαναν την υπέρβαση βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο που μπορούσε το σύλλογό μας.
Τα καλλιτεχνικά παραδοσιακά σχήματα του Giannis Grivas και του Panagiotis Holopoulos II που έδωσαν τη δική τους νότα στις εκδηλώσεις.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και πήρε μέρος σε αυτή την γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού μας.
Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων μελών και φίλων του συλλόγου μας, που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή τους.
Ευχόμαστε επίσης Χρόνια Πολλά σε όλους, η Παναγία να μας προστατεύει και να δίνει υγεία σε όλο τον κόσμο για να παραβρεθούμε και του χρόνου όλοι εδώ.

Μοιραστείτε την είδηση