Φεστιβάλ ηλεκτρικού ποδηλάτου από την ΔΕΗ αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαϊδα

2 Min Read

Νέα μοντέλα, δωρεάν δοκιμές, δώρα και κληρώσεις στη διοργάνωση

Ένα φεστιβάλ ηλεκτρικού ποδήλατου, διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα η ΔΕΗ. Το e-bike Festival, αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα για ηλεκτρικά ποδήλατα που περιλαμβάνει παρουσίαση νέων μοντέλων, δωρεάν δοκιμές ποδηλάτων, δώρα και κληρώσεις.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαϊου στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών στην είσοδο της πόλης. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά τις ευκολίες και τις δυνατότητες των ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα δουν τα νέα μοντέλα της αγοράς και θα έχουν και την ευκαιρία για δωρεάν «test drive». Μεγάλη γκάμα ελληνικών και διεθνών μοντέλων ηλεκτρικών ποδηλάτων, κατάλληλων για κάθε διαφορετική ανάγκη και χρήση θα υπάρχουν στον χώρο και όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival θα βρίσκεται στον χώρο για να λύσει κάθε απορία σχετικά με τον νέο, άνετο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης, , όπως πως λειτουργεί, τι δυνατότητες έχει, τι ταχύτητες αναπτύσσει, τιμές κ.α.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν μια από τις πιο βιώσιμες λύσεις για την αστική μετακίνηση ενώ παράλληλα είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας και άσκησης. Το ΔΕΗ e-bike Festival είναι μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης. Η ΔΕΗ φιλοδοξεί να φέρει το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές του για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.

Μοιραστείτε την είδηση