ΦΣ Κοζάνης: Συνέχεια επισκέψεων σε σχολεία για δωρεά αθλητικού εξοπλισμού και κάλεσμα στους αγώνες μπαράζ

2 Min Read

Συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα οι επισκέψεις από τις πολλές που προγραμματίζονται σε σχολεία της Κοζάνης από μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης της ομάδας ΦΣ Κοζάνη.

Αυτήν την εβδομάδα “πήγαν στο σχολείο” οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Νίκος Πάτας, και Πρόδρομος Μπλατσιώτης, με τον έφορο της ομάδας  κ. Δημήτρη Τράγια, οι οποίοι βρέθηκαν στις 4ο & 5ο Γυμνάσιο, όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές. Εκεί είχαν την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσουν στους μαθητές για το πώς συνδυάζεται ο αθλητισμός με τις μαθητικές υποχρεώσεις, όπως επίσης για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος και για την προσπάθεια που κάνει ώστε να ανέβει από την Γ’ Εθνική στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και να εκπροσωπήσει την πόλη και την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας σε μια από τις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες.

- Advertisement -

Οι μαθητές του 4ου & 5ου Γυμνασίου Κοζάνης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατέθεσαν τα δικά τους ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους τους κάλεσαν να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα της πόλης και να δώσουν το “παρών” στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αρχής γενομένης από την Κυριακή 28/5 και τον αγώνα κόντρα στον Αιολικό Μυτιλήνης στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 5:00 το απόγευμα, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής.

Παράλληλα, η ομάδα πραγματοποίησε δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στα σχολεία. Σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί «τους Διευθυντές των σχολείων 4ο Γυμνάσιο Άννα Κρανιώτη & 5ο Γυμνάσιο Παναγιώτη Μακρή, όπως επίσης το εκπαιδευτικό προσωπικό και όλους τους μαθητές για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση