Φυλλάδιο για την οδική ασφάλεια εμπνευσμένο από μαθητές της Κοζάνης

2 Min Read

Ένα έντυπο ενημερωτικό υλικό που δημιουργήθηκε από την ΕΛΑΣ με ζωγραφιές και συμβουλές παιδιών σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μοιράζεται σήμερα Μ. Πέμπτη από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης σε οδηγούς. Πρόκειται για την δράση της Τροχαίας με τίτλο «τα παιδιά μας λένε την αλήθεια, ας μάθουμε από αυτά» που στόχο είχε να περάσει ένα διαφορετικό, από τα συνηθισμένα, μήνυμα για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή.

- Advertisement -

Το ενημερωτικό φυλλάδιο της Τροχαίας Κοζάνης, περιέχει δυο ζωγραφιές μαθητών Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Κοζάνης, που συμμετείχαν στην εν λόγω πρωτοβουλία. Οι δυο ζωγραφιές αυτές, διακρίθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες που έστειλαν μαθητές δημοτικών σχολείων στο πλαίσιο της δράσης. Το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης δώρισε στους δύο μαθητές που διακρίθηκαν από ένα ποδήλατο και ένα κράνος, σε ειδική εκδήλωση που έγινε χθες στο αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης.

«Στον συνεχή αγώνα που κάνουμε για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την κυκλοφοριακή αγωγή, συμμαχήσαμε με τους μαθητές για να ευαισθητοποιήσουμε τους μεγαλύτερους. Με βάση των μηνυμάτων και των συμβουλών τους, δημιουργήσαμε ένα φυλλάδιο για μια αναίμακτη έξοδο Πάσχα» είπε ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Αστυνόμος Β΄ Λευτέρης Καραδίσογλου.

«Τα παιδιά είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο από απόλυτη προστασία και ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Είναι οι αυριανοί οδηγοί και το μέλλον» είπε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ταξίαρχος Σπύρος Διόγκαρης, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές για τις ιδέες τους.

Όλγα Τουφεγγοπούλου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση