Γ. Κασαπίδης: Δεν ήταν η μοναδική φορά που είχαμε ετεροχρονισμένα κρούσματα

1 Min Read

Συνέντευξη τυπου παραχωρούν  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο ιατρός του ΕΟΔΥ στην ΠΔΜ Ιορδάνης Ρωμιόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, οι διοικητές των νοσοκομείων «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο», ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Κοζάνης και εκπρόσωπος της Αστυνομίας, στον απόηχο των προβλημάτων με τα χθεσινά κρούσματα.

“Υπάρχει πορεία αποκλιμάκωσης του αριθμού των κρουσμάτων” ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης για την ΠΕ Κοζάνης και στη συνέχεια τόνισε πως “μας ανησύχησαν τα χθεσινά νούμερα και το ελέγξαμε. Διαπιστώσαμε διάσταση στα νούμερα από τα 21 που είχαμε δηλωμένα τοπικά στα 53 κεντρικά. Διαπιστώσαμε πως επρόκειτο για ετεροχρονισμένα κρούσματα τουλάχιστον για 2 μήνες (από τις 9 Νοεμβρίου). Ζήτησα να διερευνηθεί αν έχει ξανασυμβεί τέτοιο γεγονός και δυστυχώς τα ευρήματα δείχνουν ότι έγινε και άλλες φορές με ότι αυτό συνεπαγεται”.

- Advertisement -

Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε πως σύμφωνα με “την ενημέρωση μου δεν επηρέασε τις αποφάσεις αλλά την ιχνηλάτηση”.

Eπίσης τόνισε πως τα ετεροχρονισμένα κρούσματα ήταν όλα από την Εορδαία και τη συνεργασία του Μποδοσάκειου με ιδιωτικά κέντρα.

“Απαιτούμε την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας αλλά και την απόδοση ευθυνών, όπου εντοπίζονται. Ζητάμε εισαγγελική παρέμβαση”.

Ανανεώνεται…

Μοιραστείτε την είδηση