Γ. Ζεμπιλιάδου: Οι πολίτες θα επιλέξουν με βάση τα δικά τους κριτήρια τον επόμενο Περιφερειάρχη

2 Min Read

Το μεσημέρι της Τετάρτης η επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γεωργία Ζεμπιλιάδου, η οποία εξελέγη τρίτος συνδυασμός στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα προκύψει, απέστειλε στα ΜΜΕ της περιοχής την δήλωση με τον σχολιασμό της για το εκλογικό αποτέλεσμα. «Όποιος και να εκλεγεί θα έχει απέναντί του και αυτή την πενταετία μια ικανή και υπεύθυνη Αντιπολίτευση που θα ασκεί έλεγχο και θα προτείνει λύσεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή της και ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Δώσαμε όλοι μαζί ένα δυνατό αγώνα. Απευθυνθήκαμε στους πολίτες με αξιοπρέπεια και με καθαρό αυτοδιοικητικό λόγο. Επιδιώξαμε ευρύτερες συναινέσεις και ζητήσαμε στήριξη από όλο το δημοκρατικό χώρο. Ζητήσαμε από τους πολίτες να ξεφύγουν από τις κομματικές ταμπέλες και να προτάξουν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας και για τις λύσεις που προτείνουμε. Αναδείξαμε τη μοναδική προοπτική που μπορεί να δώσει στον τόπο η Ενεργειακή Δημοκρατία, η στροφή, δηλαδή, της Μετάβασης προς όφελος των πολλών και η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων προς όφελος όλων των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Προτάξαμε τη γνώση και την εμπειρία μας, για να λειτουργήσουμε ως Περιφέρεια της Ευρώπης με Δυτικομακεδονική συνείδηση, ενωμένοι χωρίς διχαστικές λογικές. Δεν πείσαμε. Αλλά οι προσπάθειες δεν δικαιώνονται μόνον όταν κερδίζεις. Δικαιώνονται όταν δεν παύεις ν’ αγωνίζεσαι με γνώμονα και στόχο το καλό του τόπου» αναφέρει η κ. Ζεμπιλιάδου στην ανακοίνωσή της.

- Advertisement -

Η ίδια συγχαίρει τους Γιώργο Αμανατίδη και Γιώργο Κασαπίδη για την εκλογή τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών και καλεί τους πολίτες να επιλέξουν Περιφερειάρχη με βάση τα δικά τους κριτήρια.

Τέλος, διαβεβαιώνει τους πολίτες πως «ο συνδυασμός μας όπως το έπραξε ως τώρα, θα συνεχίσει να είναι παρών μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο».

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση