Για 3η χρονιά το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης συμμετείχε στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων ΣΕΝ/JA Greece

2 Min Read

Φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος της «Εικονικής Επιχείρησης» που υλοποιείται στο σχολείο μας σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων ΣΕΝ/JA Greece και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το σχολείο μας συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά και έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές/τριες μας να δείξουν σχετικές δράσεις και να δουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες των άλλων σχολείων που συμμετείχαν.

Για τη συμμετοχή στην εμπορική μαθητική έκθεση βοήθησαν και τους ευχαριστούμε:

  • η Εταιρία «ΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ» που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ Φλώρινας
  • οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άη Γιάννης», Αντωνία Κορμπέτη, Καίτη Σισμάνογλου, Ειρήνη Αϊτσίδου, Ελένη Χατζησαβαΐδου και Πόπη Παπάζογλου

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Εταιρία «ΑΦΟΙ Α. ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ» για την οικονομική στήριξη που παρείχε για το στήσιμο του περιπτέρου μας καθώς και τον επιχειρησιακό μας σύμβουλο κ. Πιτένη Στέλιο για την καθοδήγησή του.

 

Το περίπτερο μας έδειξε ότι τα άτομα με αναπηρία θέλουν και μπορούν να σταθούν ισότιμα δίπλα στα άτομα χωρίς αναπηρία και να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής μας.

Μοιραστείτε την είδηση