Για δύο ακόμη μέρες δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Κοζάνη

1 Min Read

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από τον Δήμο Κοζάνης, οι δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών από εθελοντές κτηνιάτρους, οι οποίες πραγματοποιούνται στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου που εδρεύει στη Λευκόβρυση, υπό την αιγίδα και πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool».

Μάλιστα, λόγω της μεγάλης συμμετοχής, οι δωρεάν στειρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν σημάνσεις, εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις, θα συνεχιστούν για άλλες δύο ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 11 Απριλίου και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, πέραν του αρχικά προγραμματισμένου τριημέρου.

- Advertisement -

Έτσι, ο Δήμος Κοζάνης καλεί όσους πολίτες μεριμνούν για τη σίτιση αδέσποτου ζώου συντροφιάς και επιθυμούν να στειρωθεί ο αδέσποτος σκύλος ή η γάτα που φροντίζουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461030730 και ώρες 09:00-15:00, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη διενέργεια της στείρωσης, της σήμανσης, του εμβολιασμού και της αποπαρασίτωσης του αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

Σημειώνεται ότι για τη στείρωση απαιτείται η μεταφορά του αδέσποτου ζώου από τον πολίτη στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, την ημέρα και την ώρα που θα προγραμματιστεί το ραντεβού. Από τη δράση θα αποκλειστούν όσα ζώα διαχειρίζονται ως δεσποζόμενα. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας του αδέσποτου ζώου εφόσον ο πολίτης το επιθυμεί.

Μοιραστείτε την είδηση