Για την ανατροπή του κατεστημένου στο Δήμο, της μετριότητας και της υστέρησης. Γράφει ο Γιώργος Ζήγος

2 Min Read

Για την ανατροπή του κατεστημένου στο Δήμο, της μετριότητας και της υστέρησης.

Σε ένα Δήμο που οφείλει να σεβαστεί την ιστορία του, αλλά ταυτόχρονα να κοιτάξει κατάματα το μέλλον και να μετατρέψει την απολιγνιτοποιηση, από απειλή σε ευκαιρία, για να γίνει η Κοζάνη Τόπος να Ζεις, για να γίνει ο Δήμος Κοζάνης πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ο κάθε πολίτης πρέπει να είναι συμμέτοχος και όχι απλός παρατηρητής.

Στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα επιλέξουμε την πόλη που θέλουμε για τα επόμενα χρόνια, που όλοι αισθανόμαστε ότι αξίζει πολυ περισσότερα από τη στασιμότητα, στην οποία έχει καθηλωθεί.

Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να Ζεις με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη είναι απαιτητική, όχι όμως απαγορευτική για όποιον θέλει πολύ να τολμήσει και να επιχειρήσει, να δοκιμαστεί, να πορευτεί σε μία κοινή δράση προς έναν κοινό στόχο, αλλάζοντας την καθημερινότητα και δίνοντας ελπίδα στους Δημότες αυτής της πόλης.

Συμπορεύομαι με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χάρη Κουζιακη γιατί πιστεύω ακλόνητα στις δυνατότητες που έχει ο ίδιος και ο συνδυασμός μας, όπου με όραμα, ήθος, ευθύνη και συμμετοχή, με σεβασμό στον τόπο, τα παιδιά του και τις προοπτικές του, θα δώσουμε το μέλλον που του αξίζει.

Γιατί ο Δήμος Κοζάνης αξίζει περισσότερα!

Ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται σχέδιο και ομαδική δουλειά από όλες και όλους, γιατί η πόλη και τα χωριά της το αξίζουν. Αναζητώντας έμπνευση και διέξοδο από το παλιό και τη στασιμότητα. Εμπιστεύομαι τον υποψήφιο Δήμαρχο και θα στηρίξω κάθε προσπάθειά του για δημιουργικές ανατροπές.

Γνωρίζοντας το μέγεθος της ευθύνης να ζητάς να σε εμπιστευτούν οι συμπολίτες σου με την ψήφο τους, απευθύνομαι σε εσάς και σας γνωρίζω ότι θα σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, ζητώ να με εμπιστευθείτε και να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.

Γιώργος Ζήγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις

Μοιραστείτε την είδηση