Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα του κάθε χωριού»

2 Min Read

Βάζοντας στο επίκεντρο τις λέξεις συνεργασία, συντονισμό και συνεννόηση, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης συνάντησε από κοντά όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων αλλά και τους Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου Κοζάνης, καταγράφοντας με προσοχή προβλήματα και ζητήματα του κάθε δημοτικού διαμερίσματος, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μια τόσο διευρυμένη συνάντηση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Προέδρων – Τοπικών Συμβούλων.

«Η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα του κάθε χωριού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκκαλιάρης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη ιεράρχησης και προγραμματισμού των θεμάτων σε συνδυασμό με την ορθή χρήση των διαθέσιμων πόρων, πάντα σε στενή επικοινωνία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

- Advertisement -

Επισημαίνεται ότι καθαριότητα, πράσινο, αδέσποτα, αγροτικοί δρόμοι, παιδικές χαρές, εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, κοιμητήρια ήταν μερικά από τα θέματα που αναδείχθηκαν στη συνάντηση ενώ η διανομή εντύπων από τη Δημοτική Αρχή για την καταγραφή των αδέσποτων ζώων σε κάθε κοινότητα αλλά και για τη συγκέντρωση των τουριστικών σημείων κάθε περιοχής, άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις.

«Δεν πάμε να βοηθήσουμε τον Δήμαρχο ή τη Δημοτική Αρχή αλλά πάμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί», δήλωσε στο τέλος ο Δήμαρχος Κοζάνης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και συμμετοχή τους.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση