Η alfa επίσημο μέλος της πλατφόρμας SEDEX – Η εταιρεία επιβεβαιώνει περαιτέρω τη δέσμευσή της για ηθική και αειφόρο ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας της

2 Min Read

H ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. “alfa”, με σεβασμό στη δέσμευσή της να δραστηριοποιείται με διαφάνεια και υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον, τους εργαζόμενούς της, τους καταναλωτές της, τους συνεργάτες της και όλους τους κοινωνικούς εταίρους της, εγγράφτηκε πρόσφατα ως επίσημο μέλος του SEDEX – Supplier Ethical Data Exchange.

- Advertisement -

Η alfa υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Επιθεώρηση Ηθικής Δεοντολογίας των µελών SEDEX (SMETA – Sedex Members Ethical Trading Audit). H έκθεση της επιθεώρησης έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα και είναι διαθέσιμη σε όλες τις εταιρείες – μέλη του οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος του SEDEX στην κατηγορία «Προμηθευτής», η alfa μπορεί να μοιράζεται άμεσα και εύκολα με τους πελάτες – μέλη της πλατφόρμας, τα αποτελέσματα της επιθεώρησής της που επικυρώνουν τις υπεύθυνες πρακτικές της επιχείρησης σε θέματα διαχείρισης περιβαλλοντικών ζητημάτων και διασφάλισης δικαιωμάτων και ηθικών κανόνων στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο SEDEX αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Λονδίνο, που αριθμεί περισσότερα από 50.000 μέλη, έχει παρουσία σε 150 χώρες παγκοσμίως και στον οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις που έχουν δεσμευτεί για τη διαρκή βελτίωση της ηθικής συμπεριφοράς της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες – μέλη του να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις ηθικές και περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές της παγκόσμιας εφοδιαστικής τους αλυσίδας, δημιουργώντας συνθήκες διαφάνειας μέσα από την προβλεπόμενη ανταλλαγή στοιχείων.

Σχετικά με την ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. “alfa”:
Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. “alfa” δραστηριοποιείται στη βιομηχανία παραγωγής καταψυγμένων προϊόντων ζύμης για περισσότερα από 50 χρόνια. Διαθέτοντας ένα διευρυμένο πορτφόλιο προϊόντων λιανικής και εστίασης, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τροφίμων, με 50 περιφερειακούς διανομείς και 11.000 σημεία πώλησης. Η “alfa” ακολουθεί τα πλέον αυστηρά, διεθνή πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων (ISO: 22000:2005, IFS, BRC) ενώ χρησιμοποιεί πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας.
50 χρόνια alfa. 50 χρόνια καινοτομίες και μοναδικές γευστικές δημιουργίες.

Μοιραστείτε την είδηση