Η απολαυστική θεατρική παράσταση «Τ’ Απάν Αφκά» έρχεται στην Κοζάνη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

2 Min Read

Στην Κοζάνη θα ανέβει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η απολαυστική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας «Τ Απαν Αφκα» σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη. Ο Σύλλογος της Άρδασσας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Μέριμνας Ποντίων Κυριών της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης να ανέβει η παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Αποφασίσαμε να φέρουμε αυτό το έργο για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε συνανθρώπους μας και επειδή το Τμήμα είναι νεοσύστατο και δεν διαθέτει, ακόμη, θεατρικό τμήμα απευθύναμε κάλεσμα στον Σύλλογο της Άρδασσας που έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο έργο σε πολλές περιοχές και σημείωσε επιτυχία» δήλωσε η Πρόεδρος του Τμήματος Μέριμνας Ποντίων Κυριών Γεωργία Τσαρίδου.

- Advertisement -

Η παράσταση «Τα Απάν Αφκά» είναι βασισμένη στην μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Της Κακομοίρας» σε ελεύθερη μετάφραση στα ποντιακά από τον Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη. Το έργο διαδραματίζεται σε ένα παντοπωλείο της Πτολεμαϊδας τη δεκαετία του 70 και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Συλλόγου προσφέρουν άφθονο γέλιο με τις ατάκες τους.

«Εμείς είμαστε στη διάθεση όποιου φορέα επιθυμεί να ανεβάσουμε ξανά την παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι χαρά μας που θα έρθουμε στην Κοζάνη και ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το θέατρο της Ευξείνου Λέσχης και να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου» δήλωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρδασσας Σάββας Αμαραντίδης.

Η παράσταση θα ανέβει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 7 η ώρα το απόγευμα στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση