Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην Ιόνιο Ακαδημία και στην Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας

2 Min Read

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρει τους μαθητές της χορωδίας του Σχολείου μας για την συμμετοχή τους στην 7η θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, που πραγματοποιήθηκε από 30 Ιουν. εώς 7 Ιουλ. 2106 και στην οποία δίδαξε την χορωδιακή τέχνη και πράξη η διάσημη μαέστρος και μουσικοπαιδαγωγός Maria Guinand από την Βενεζουέλα.

 

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, παρότι τα Σχολεία έχουν κλείσει και όλοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους, τα παιδιά μας συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τις μουσικές τους γνώσεις και όχι μόνο, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

 

Προηγήθηκαν οι εμφανίσεις στο 19ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άργους Ορεστικού στις 19 Ιουν. 2016, και στην Καστοριά στα πλαίσια των Χριστοπούλειων στις 25 Ιουνίου 2016.

 

Στις συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ιόνιο Ακαδημία την Κυριακή 3 Ιουλίου και την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 υπό τη διεύθυνση του Κου Δημήτρη Θεοδωράκη και την πιανιστική  συνοδεία της Κας Μαρίας Κουζιάκη στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

 

Συγχαρητήρια στους καθηγητές του Σχολείου και στην Διευθύντρια Κα Ντούρου Μαρία που συνόδευσαν τα παιδιά μας όλες αυτές τις ημέρες.

 

ΜΠΡΑΒΟ στη χορωδία μας, η οποία συνεχίζει να ταξιδεύει και να μαγεύει το φιλόμουσο κοινό  με τη νεανική φρεσκάδα, την υψηλή χορωδιακή τεχνική, το ποικίλο ρεπερτόριο και τις ποιοτικές ερμηνείες της.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Μοιραστείτε την είδηση