«Η Ένωση»: Στο αέρα και πάλι η Ε.Σ.Σ.Ε.

2 Min Read

Συνάδελφισες-οι
Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, δεν έχουμε υπογράψει ακόμη με ευθύνη της Διοίκησης της ΔΕΗ την Νέα Συλλογική σύμβαση εργασίας .
Γνωρίζουμε όλοι μας, ότι η επιχείρηση βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της με τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με την μη εισπραξιμότητα, την αποπληρωμή δανείων, τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, όμως αυτά δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για την Διοίκηση και να καθυστερεί σκοπίμως την υπογραφή της νέας Ε.Σ.Σ.Ε , θεωρώντας έτσι ότι, μπορεί να έχει όμηρο την Ομοσπονδία τα πρωτοβάθμια σωματεία άλλα και τους εργαζόμενους.
Κύριε Πρόεδρε
Τι περιμένετε;;;
Να φθάσουμε στην μετενέργεια και ύστερα να κουβεντιάσετε;;
Εκτός εάν αυτό επιθυμείτε ή σας το επιβάλλουν οι Πολιτικοί σας προϊστάμενοι.
Κύριε Πρόεδρε,
Πριν ο Αλέκτωρ λαλήσει ‘’τρεις’’ και ενώ, βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση της Σ.Σ.Ε, σπεύσατε να κοινοποιήσετε με επιστολή σας προς στους εργαζόμενους το προσχέδιο της Σ.Σ.Ε, χωρίς καν να έχετε συζητήσει με την ΓΕΝΟΠ και τα σωματεία μέλη της που τους εξέλεξαν οι εργαζόμενοι. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά και δεν γνωρίζουμε τι επιδιώκεται.
Τελικά αποδεικνύετε πολύ σοφό ,ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα!!!!.
Κύριε πρόεδρε
Με ποιους κουβεντιάζετε, και παίρνεται τέτοιου είδους αποφάσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα μόνο αρνητικό πρόσημο;
Όσο και να προσπαθείτε με τον τρόπο σας, να μας αναγκάσετε να υπογράψουμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με το πιστόλι στον κρόταφο δεν θα τα καταφέρετε!!!
Ως Σωματείο «ΕΝΩΣΗ» λέμε ΝΑΙ σε μια νέα ΕΣΣΕ τριετούς διάρκειας με θετικό πρόσημο για τους εργαζόμενους, χωρίς να θίγονται τα εργασιακά τους δικαιώματα και χωρίς περαιτέρω μειώσεις.

Μοιραστείτε την είδηση