Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο το μεγάλο κέρδος της Κοζάνης παρά τον άδικο αποκλεισμό από το κύπελλο

2 Min Read

Στα πέναλτι ( 5-4, 1-1 στην κανονική διάρκεια) αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας η Κοζάνη από τον Άγιο Νικόλαο μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, την Τετάρτη το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Μια Κοζάνη που άξιζε την πρόκριση και θα μπορούσε να την είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 1-0 (20′ Ρογγότης) και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, πριν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσουν στο 44′.

- Advertisement -

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι με την Κοζάνη να έχει δίκαια παράπονα καθώς ο επόπτης έδωσε επανάληψη σε πέναλτι το οποίο είχε αποκρούσει ο τερματοφύλακας Κυριακίδης, το οποίο θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Αυτό που όμως πρέπει όλοι να κρατήσουν ήταν η επιστροφή του κόσμου της Κοζάνης στο γήπεδο. Περίπου 1500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ, σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε Super league, εικόνα που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στο ΔΑΚ.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη νέα διοίκηση της Κοζάνης, τόσο για την πολύ καλή φετινή ομάδα όσο και για το όμορφο κλίμα που δημιούργησε στο γήπεδο τόσο με την παρουσία dj αλλά και γενικότερα με την πολύ καλή οργάνωση.

Ας ελπίσουμε ότι τα καλύτερα έρχονται για την Κοζάνη και θα τη δούμε επιτέλους εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση