Η Εύα Αραμπατζή για την υποψηφιότητά της με την Δημοτική Κίνηση και τον Χάρη Κουζιάκη

1 Min Read

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Σπούδασα Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο “Εκτός σχεδίου πόλεως”, ενώ διηγήματά μου έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά.

Είμαι  μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εφοριακών Δυτ. Μακεδονίας, καθώς και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Εργάζομαι ως υπάλληλος στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Το ενδιαφέρον μου για  την τοπική αυτοδιοίκηση και η  πολιτική ηθική με την οποία έμαθα να προχωρώ στη ζωή μου, με οδήγησαν στην συμμετοχή μου στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη.

Γιατί  εμείς στην Δημοτική Κίνηση θέλουμε έναν Δήμο ανανεωμένο, αποτελεσματικό, ‘έξυπνο’, φιλικό σε όλους τους πολίτες, έναν Δήμο ικανό να κρατήσει τους νέους ανθρώπους.

Γιατί εμείς στην Δημοτική Κίνηση απαιτούμε έναν Δήμο που θα σέβεται τον κάθε πολίτη, θα επενδύει στην ποιότητα ζωής και θα δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των πολιτών.

Μοιραστείτε την είδηση