Η φωτογραφία του καλοκαιριού από την φωτογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Έκφραση” Πτολεμαϊδας

1 Min Read

Ένα ιδιαίτερα πολύχρωμο “φωτογραφικό καλοκαίρι”, με εκατοντάδες “κλικ” , περιηγήσεις, εικόνες και φωτογραφική αισθητική και φαντασία, ήταν αυτό που πέρασε, για τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας, του Πολιτιστικού Συλλόγου “Εκφραση” Πτολεμαϊδας.

 

- Advertisement -

Με την παρότρυνση του δασκάλου του τμήματος και πανελληνίως γνωστού -και με διακρίσεις- φωτογράφου Κώστα Παπαϊωάννου, καθ΄ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, διοργανώθηκαν φωτογραφικές εβδομάδες μεταξύ των μελών της φωτογραφικής ομάδας, με στόχο την εμπέδωση των μαθημάτων της πρώτης χρονιάς και την εξοικείωση με την φωτογραφία και τις τεχνικές της.

 

Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας και μέσα από το σύνολο των “νικητών” όλων των φωτογραφικών εβδομάδων, ως φωτογραφία του Καλοκαιριού, αναδείχθηκε η φωτογραφία της Μαριάνας Κοσμίδου από την Πτολεμαϊδα, η οποία αποτυπώνει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

 

 

Με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου, η φωτογραφική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “΄Εκφραση” Πτολεμαϊδας , προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας χρονιάς των μαθημάτων της, τα οποία γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου , Κοροξένης 3,   στην Πτολεμαϊδα.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα φωτογραφίας και θέλουν να “μυηθούν” στην τέχνη της φωτογραφίας, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, στα τηλέφωνα 2463080506 και 6972553826.

Μοιραστείτε την είδηση