Το «γιαπράκι» το Χριστουγεννιάτικο φαγητό της Κοζάνης είχε την τιμητική του στην καθιερωμένη «Γιορτή Γιαπρακιού», που διοργάνωσαν το μεσημέρι ο Οργανισμός Πολιτισμού Κοζάνης και ο Λαογραφικός Όμιλος «Φίλοι της Παράδοσης» στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.
Ο chef και διευθυντής παραγωγής της εταιρείας μας Στυλιανός Αβαράκης Πιτένης μαζί με την ομάδα του συμμετείχαν στην προετοιμασία των γιαπρακιών, καθώς και φέτος χρησιμοποιήθηκαν λάχανα φύλλα «Αρμιά», χορηγία της εταιρείας Πιτένης..
Οι συμμετέχοντες γεύτηκαν τα εξαιρετικά γιαπράκια και τις υπόλοιπες νοστιμιές μαζί με κρασί , υπό τους ήχους των χάλκινων.