Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

3 Min Read

Με την ταινία τρόμου «Καλόγρια ΙΙ», το αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν «Οπενχάϊμερ», τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, την ταινία για την οποία μιλούν όλοι και σπάει όλα τα ρεκόρ «Barbie» και την παιδική ταινία «Λέϊντι Μπακ και Κατ Νουάρ – Το ξεκίνημα», η οποία θα προβάλλεται έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει η κινηματογραφική εβδομάδα στο σινεμά «Ολύμπιον» από αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΙΙ

Πρωταγωνιστούν : Τάισα Φαρμίγκα, Γιόνας Μπλόκετ, Στορμ Ρέιντ

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.15 & 9.45

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως.

Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.

ΛΕΪΝΤΙ ΜΠΑΓΚ ΚΑΙ ΚΑΤ ΝΟΥΑΡ

  1. ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 5.15 στα Ελληνικά (έως και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου)

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

BARBIE

Πρωταγωνιστούν : ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ, ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00

ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ

Πρωταγωνιστούν : ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.15

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση