Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο “Ολύμπιον”

4 Min Read

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον». Προβάλλεται η καθηλωτική ταινία που ήταν υποψήφια για ΟΣΚΑΡ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας «Στο γραφείο των Καθηγητών». Πρεμιέρα για την επική ταινία φαντασίας «Γκοτζίλα- Κονγκ: Η νέα αυτοκρατορία». Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η ταινία τρόμου «Άσπιλη». Προβάλλεται η παιδική ταινία «Κουνγκ Φου Πάντα 4». Μόνο το Σάββατο 30 Μαρτίου η παράσταση stand up comedy «Jeremy & Σεβαστέρης – ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ Comedy Tour».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

  1. ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΑΝΤΑ 4

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.
Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.30 στα Ελληνικά 

  1. ΓΚΟΤΖΙΛΑ – ΚΟΝΓΚ
  2. Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.15 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

  1. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Μια νέα δασκάλα μαθηματικών ξεκινά καλά στη νέα της δουλειά πιστεύοντας ιδεαλιστικά πως μπορεί να δώσει κίνητρο στους έφηβους. Όμως μια σειρά από κλοπές στο σχολικό χώρο ρίχνουν γρήγορα της υποψίες σε έναν από τους μαθητές της. Η δασκάλα προσπαθεί αγανακτισμένη να φτάσει η ίδια στην αλήθεια όμως η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη από όσο είχε φανεί στην αρχή και προκαλεί σειρά επιπτώσεων.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 

  1. ΑΣΠΙΛΗ

Η Σίντνεϊ Σουίνι ερμηνεύει τη Σεσίλια, μια νεαρή καλόγρια, ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, η οποία δέχεται μία νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

Πρωταγωνιστούν : ΣΙΝΤΝΕΪ ΣΟΥΙΝΕΪ

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.15 (εκτός Σαββάτου και Δευτέρας)

  1. Jeremy & Σεβαστέρης 
  2.  ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ Comedy Tour

Jeremy και ο Μιχάλης Σεβαστέρης στην πρώτη τους περιοδεία το 2024 αλωνίζουν την Ελλάδα και έρχονται σε εκλεκτούς προορισμούς για να επιβάλουν την δυναστεία τους. Κανένας δεν πρόκειται να τους σταματήσει ούτε καν ο ίδιος τους ο εαυτός. Οι ευεργέτες της κωμωδίας έρχονται στην πόλη σου για να την απελευθερώσουν από τους πραγματικούς δυνάστες της, δηλαδή το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για μια ολιστικής προσέγγισης life couch.

Σάββατο 30/03, 1 παράσταση 9.30

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση