Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα στο Ολύμπιον

3 Min Read

Από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Τετάρτη 21 Ιουνίου δύο νέες ταινίες θα προβάλλονται στο κινηματοθέατρο ¨Ολύμπιον¨:  η νέα, παιδική  ταινία της DISNEY- PIXAR  ¨Το στοιχείο τους¨ και η ταινία της DC ¨The Flash¨. Συνεχίζεται και γι΄ αυτήν την εβδομάδα η προβολή της ταινίας της MARVEL ¨Spiderman: Ακροβατώντας στο αραχνο- σύμπαν¨.

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ

 Στο στοιχείο τους είναι η νέα πρωτότυπη ταινία των Disney και Pixar όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας ζουν όλοι μαζί στην Πόλη των Στοιχείων. Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη κι εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ  7.00  μεταγλωττισμένο 

THE FLASH

Στην ταινία “The Flash”, παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Μπάρι θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν! Ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει έναν… διαφορετικό -και συνταξιούχο- Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή· αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Μπάρι θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Πρωταγωνιστούν : ΕΖΡΑ ΜΙΛΕΡ, ΜΑΪΚΛ ΚΙΤΟΝ, ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ

2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.00 (ΑΙΘΟΥΣΑ 2) &  9.30 (ΑΙΘΟΥΣΑ 1)

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

SPIDERMAN: ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30 με υπότιτλους

Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : www.cineolympion.gr

 

Μοιραστείτε την είδηση