Η ομάδα “ΙΕΕΕ” του Πανεπιστημίου σε 24ωρο αλγοριθμικό διαγωνισμό

1 Min Read

Για 7η χρονιά η ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στο διαγωνισμό ΙΕΕΕ, ο οποίος έχει αντικείμενο τη λύση αλγοριθμικών προβλημάτων. Ο διαγωνισμός είναι 24ωρος και οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα προγραμματισμού που τους δίνονται.
«Συμμετέχουμε για 7η χρονιά στο διαγωνισμό” λέει ο Γιώργος Δήμας, ταμίας της ομάδας «ξεκινήσαμε από 6-7 άτομα και τώρα φτάσαμε τα 30. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή και την απόδοση μας».
Οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών κάθισαν στις οθόνες τους και μέσα από το πληκτρολόγιο προσπάθησαν να λύσουν τα αλγοριθμικά προβλήματα που φέτος ήταν ευκολότερα από πέρυσι
«Τα θέματα ήταν αρκετά πιο βατά και έτσι οι ομάδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερους πόντους» τόνισε ο Ιωάννης Πραβίνος, webmaster της ομάδας.
Η ΙΕΕΕ είναι ένα οργανισμός ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών και αριθμεί περίπου 400.000, ενώ διαθέτει φοιτητικό παράρτημα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
«Το φοιτητικό παράρτημα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει πολλές δράσεις» λέει ο Αλέξανδρος Μόδης, πρόεδρος της ομάδας, επισημαίνοντας ότι με workshops και άλλες ενημερωτικές πρωτοβουλίες το παράρτημα θέλει να εισάγει τους φοιτητές σε νέες γνώσεις.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση