Ιερές  Ακολουθίες  &  άφιξη  Ιερών  Λειψάνων 

1 Min Read
  1. Ανακοινώνεται ότι, προς εξυπηρέτηση των λατρευτικών αναγκών των πιστών κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελούνται στον Ιερό Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης δύο Ακολουθίες των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η πρώτη Ακολουθία αρχίζει στις 6.30 μ.μ. και η δεύτερη στις 8.30 μ.μ.

Επίσης, η Ακολουθία των Γ´ Χαιρετισμών θα τελεστεί και στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 5.30 μμ..

  1. Τεμάχιο ιερών Λειψάνων των Αγίων ενδόξων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης θα φθάσουν από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης στον Ιερό Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 2 Απριλίου στις 6 το απόγευμα. Η υποδοχή θα γίνει με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο και στη συνέχεια θα τελεστεί η Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού.
  2. Ο δ´ Κατανυκτικός  Εσπερινός  θα τελεστεί την Κυριακή Γ´  Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως), 3 Απριλίου 2016, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος Κοζάνης στις 6.30 μ.μ., χοροστα­τούν­τος του Σε­βα­σμι­ω­τά­του Ποιμενάρ­χου μας κ. Παύ­λου. Τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Αιδεσιμολογιώτατος Οικονόμος κ. Γεώργιος Φωτόπουλος με θέμα: «Ο εκούσιος ή ακούσιος Σταυρός στη ζωή μας, μόνη οδός σωτηρίας».

 

- Advertisement -

 

Από την Ιερά Μητρόπολη

Μοιραστείτε την είδηση