Ικανοποιημένη η δημοτική αρχή της Κοζάνης από την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας- Γιατί δεν πέφτει αλάτι στην πλατεία

1 Min Read

Ικανοποιημένος από τη αντίδραση του μηχανισμού του Δήμου Κοζάνης στο κύμα κακοκαιρίας δήλωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοζάνης Γιώργος Βαλαής (ο  Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης απουσιάζει στο εξωτερικό).Όπως ανέφερε καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια και ζήτησε από τους πολίτες να βοηθήσουν στην κατεύθυνση της ομαλοποίησης της κατάστασης.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης σημείωσε πως ο Δήμος έχει στους δρόμους 20 οχήματα στη μάχη του αποχιονισμού και επετεύχθη οι κεντρικοί δρόμοι της Κοζάνης να είναι καθαροί όπως και οι δρόμοι πρόσβασης σε όλες τις τοπικές κοινότητες.
Τα σημαντικότερα προβλήματα όπως αναφέρθηκε εντοπίστηκαν στην περιοχή των Πετρανών, στον οδικό άξονα Φτελιάς- Οινόης και στις περιοχές του Ελλησπόντου και του Δημ. Υψηλάντη.
Ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε επίσης πως στα σχολεία αύριο Τρίτη θα τροφοδοτηθούν με αλάτι ώστε να ανοίξουν δίοδοι για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των μαθητών ενώ σχετικά με την πλατεία της Κοζάνης η οποία θυμίζει παγοδρόμιο υποστήριξε πως δεν είναι δυνατόν να ριχτεί αλάτι καθώς μπορεί να προκληθούν ζημιές στους αρμούς.

Μοιραστείτε την είδηση