Ικανοποίηση του Δημάρχου Κοζάνης για την ενεργοποίηση της ΒΙ.ΠΕ.

1 Min Read

Την ικανοποίηση του για την  ενεργοποίηση του Επιχειρηματικού  Πάρκου Κοζάνης (ΒΙ.ΠΕ.) μετά την  ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ του ομίλου Πειραιώς, εξέφρασε σε  συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κοζάνης  Λευτέρης Ιωαννίδης.
Όπως ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης, η  ολοκλήρωση των διαδικασιών και η  ενεργοποίηση της ΒΙΠΕ ήταν ένας από  τους πρώτους στόχους, που έθεσε η  Δημοτική Αρχή και συνεπώς δήλωσε  ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
«Η ενεργοποίηση της ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης  δείχνει το ενδιαφέρον του ομίλου  Πειραιώς να επενδύσει στην περιοχή  και ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις της  περιοχής να μην χάσουν άλλες  ευκαιρίες για χρηματοδότηση, μέσω  χρηματοδοτικών εργαλείων, που  απαιτούσαν τη λειτουργία ΒΙΠΕ.  Παράλληλα ελπίζουμε η ΒΙΠΕ Κοζάνης να  δημιουργήσει θέσεις εργασίας και  ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».
Κλείνοντας υπογράμμισε πως η  ενεργοποίηση της ΒΙΠΕ μπάινει στη  λίστα με μια σειρά από θέματα, που  προχωρούν, όπως η αξιοποίηση του  Σιδηροδρομικού Σταθμού, το Κουρί και  η αναζήτηση εναλλακτικών για το Ξενία.

Μοιραστείτε την είδηση