Κ. Πασσαλίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στην ΠΕ Κοζάνης

2 Min Read

Είναι άδικο να έχουμε μια τραυματισμένη δημοκρατία

Συνάντηση με δημοσιογράφους της Κοζάνης είχε το βράδυ της Τρίτης στην Κοζάνης, ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Πασσαλίδης. Ο κ. Πασσαλίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους με τους οποίους, όπως είπε, είχε άψογη συνεργασία την περίοδο που ήταν Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης.

Ο κ. Πασσαλίδης εξήρε τον ρόλο των περιφερειακών ΜΜΕ και ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα και τα όργανα του κόμματος να τον επιλέξουν για το ψηφοδέλτιο της ΠΕ Κοζάνης. «Δεσμεύομαι ότι θα δώσω στον μέγιστο βαθμό όλες μου τις δυνάμεις ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Πρόσθεσε πως το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης που θα προκύψει από έναν αγώνα γόνιμο σύμφωνα με τις αρχές της αριστεράς. «Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε το πρώτο ψηφοδέλτιο και με διαφορά στην ΠΕ Κοζάνης και το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαϊου».

Αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν την ΠΕ Κοζάνης όπως την άναρχη ανάπτυξη των ΑΠΕ, την Ακρινή, την ανεργία, την υποστελέχωση στην υγεία, την απολιγνιτοποίηση, την μείωση του πληθυσμού, την γέφυρα Πολυφύτου, καθώς και σε προβλήματα σε επίπεδο χώρας όπως «η χειραγώγηση της δικαιοσύνης που δεν μας αρμόζει» ανέφερε.

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και δεν αξίζει για την χώρα και τον λαό αυτή η κατήφεια, η μελαγχολία και η ανασφάλεια που διαχέεται όλο και περισσότερο στους πολίτες. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πασσαλίδης.

Κατερίνα Κοζιάκη

Μοιραστείτε την είδηση