Κ. Σκρέκας για την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη:Τραγική σιωπή για τη ΔΕΗ και κούφιες υποσχέσεις για ανάπτυξη από τον κ. Τσίπρα

1 Min Read

Ο Τομεάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής  Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Κοζάνη, μοίρασε για άλλη μια φορά ανέξοδες υποσχέσεις για δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση. 

- Advertisement -

Καμία αναφορά στη Δ.Ε.Η. και στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση τα δυόμιση χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

Καμία αναφορά για το πώς η επιχείρηση θα γίνει ξανά βιώσιμη, θα εκσυγχρονίσει τις μονάδες της  και θα συνεισφέρει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Καμία αναφορά για τους εργαζόμενους που δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες στα ορυχεία της ΔΕΗ και παραμένουν απλήρωτοι μήνες τώρα.

Καμία αναφορά στην πρόσφατη καταστροφή στο ορυχείο Αμυνταίου. 
Η παραγωγική ανασυγκρότηση δεν πετυχαίνεται με απατηλές υποσχέσεις και αβάσιμες  εξαγγελίες, αλλά με πράξεις και σχέδιο».

 

Μοιραστείτε την είδηση