Καλλιόπη Βέττα: Η αναλγησία της κυβέρνησης για την ΠΕ Κοζάνης είναι πρωτοφανής

1 Min Read

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την παράταση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης, δήλωσε:

«Η συνέχιση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες lockdown, φανερώνει την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας. Πλέον, έχουν πειστεί ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της ΝΔ.

- Advertisement -

Ωστόσο, αυτό που είναι εξίσου σίγουρο και ταυτόχρονα εξοργιστικό, είναι ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικονομία της περιοχής. Το διαπιστώνουν καθημερινά εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, μακροχρόνια άνεργοι και μια σειρά άλλων κατηγοριών που παραμένουν πλήρως απροστάτευτοι, χωρίς καμία έκτακτη ειδική ενίσχυση για το παρόν και το μέλλον τους.

Δυστυχώς, η ΝΔ και οι τοπικοί της εκπρόσωποι επιδίδονται σε ευχολόγια,  διαπιστώσεις και ατελέσφορες προσπάθειες. Το αποτέλεσμα, σε όλα τα επίπεδα, είναι πενιχρότατο και δεν εξασφαλίζει τους κατοίκους της περιοχής που βιώνουν, ελέω και της βίαιης απολιγνιτοποίησης, μια πρωτοφανή αναλγησία και απαξίωση από την κυβέρνηση.

Τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών με τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, θα προωθήσω τα αιτήματά τους στους αρμόδιους Υπουργούς, προσδοκώντας επιτέλους τις κατάλληλες απαντήσεις και τα αναγκαία μέτρα.

Η κοροϊδία και η υποβάθμιση πρέπει να τελειώσουν άμεσα.»

Μοιραστείτε την είδηση