Καταγγελία για πρόστιμο στη Λαϊκή Συσπείρωση Βοίου

3 Min Read

Την Παρασκευή 15/9, την ίδια μέρα που η Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου πραγματοποίησε την ιδιαίτερα πετυχημένη, με μαζική συμμετοχή, κεντρική εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου, η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής αποφάσισε την επιβολή προστίμου 200 € στον συνδυασμό για την κόλληση αφισών που προπαγάνδιζαν την χθεσινή Συγκέντρωση Παρουσίασης, δείχνοντας το πιο αντιδραστικό του πρόσωπο. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι συνέχεια της αντιλαϊκής του πολιτικής στο Δήμο Βοΐου.

Με τάχιστες διαδικασίες ο κ. Ζευκλής επέβαλε το πρόστιμο, τη στιγμή που σε καμία προηγούμενη φάση δεν επέδειξε ούτε στο ελάχιστο τον ίδιο ζήλο, την στιγμή που οι πόλεις και τα χωριά του Δήμου Βοΐου είναι γεμάτα από διαφημιστικό υλικό των υποψηφίων του. Ανακοίνωσε την απαγόρευση αφισοκόλλησης δύο μέρες πριν την συγκέντρωση του Συνδυασμού μας, «απαγορεύοντας» ουσιαστικά την προπαγάνδιση και γνωστοποίηση στους Βοϊάτες της Συγκέντρωσης μας.  Τέτοιος, μάλιστα, ήταν ο ζήλος του απερχόμενου Δημάρχου, που μαζί με τις αφίσες για την χθεσινή εκδήλωση, την «πληρώσανε» μέχρι και οι αναγγελίες κηδειών και μνημοσυνών!

Επιχειρεί ουσιαστικά με αυτή την κίνηση να φιμώσει και να τρομοκρατήσει τον μοναδικό του αντίπαλο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κατανοούμε τον ιδιαίτερο ζήλο του, ιδιαίτερα μετά τις καταγγελίες που προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση για «εξπρές, έκτακτες» προσλήψεις», μετά την ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων στην ΔΕΥΑΒ, όπως και άλλων ζητημάτων για τον Δήμο. Είναι η ίδια η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης που τον ενοχλεί και όχι οι αφίσες. Αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί είναι η δυνατότητα ανάδειξης της Λαϊκής Συσπείρωσης ως πλειοψηφία, αγωνιστή Δημάρχου, του Μιχάλη Καραμπατζιά.

Παρά τις πομπώδεις τοποθετήσεις του και των στελεχών του Συνδυασμού του  για πολιτικό πολιτισμό, αξιοπρέπεια και ήθος, η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει φόβο και εκδικητικότητα. Συμβουλεύουμε τον κ. Ζευκλή, τον συνδυασμό Δύναμη Επανεκκίνησης, ότι ο φόβος, η εκδικητικότητα, η έπαρση και η αλαζονεία είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Η καλύτερη απάντηση στην επιβολή του προστίμου, ήταν η χθεσινή συγκέντρωση, με την πολύ μεγάλη συμμετοχή από κάθε γωνιά του Δήμου Βοΐου.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνουμε ότι όχι μόνο δεν τρομοκρατηθήκαμε, όχι μόνο δεν θα σταματήσουμε την δράση μας, την επαφή μας με τον λαό του Βοίου, τη συζήτηση για τα εκρηκτικά προβλήματα, για τα οποία η Δημοτική Αρχή, σε αντίθεση με τις αφίσες μας, δεν δείχνει κανέναν ζήλο, αλλά θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, ιδιαίτερα μετά το μήνυμα νίκης που έδωσε η χθεσινή συγκέντρωση.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου

Μοιραστείτε την είδηση