ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας: Με ποιες χρεώσεις ακόμη θα επιβαρύνουμε τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η….? Η καλύτερη ιδέα κερδίζει…. και γίνεται Νόμος….

1 Min Read

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών και πλέον ενημερωθήκαμε δημοσιογραφικά ότι αναμένεται ερώτημα στην Βουλή για τις υπέρογκες και άσχετες χρεώσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. (υπέρ Δήμων, ΕΡΤ κλπ).

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας, με συνεχή Δελτία Τύπου το χειμώνα και αποστολή του αιτήματος στις Τοπικές Αρχές, πρωτοστάτησε και ανέδειξε το σοβαρό αυτό ζήτημα που έχει οδηγήσει χιλιάδες καταναλωτές (και επιχειρήσεις) στην αδυναμία πληρωμής των οφειλών τους, τη στιγμή που η αξία του ηλεκτρικού ρεύματος αντιπροσωπεύει μόλις το 30 – 40% του τιμολογίου.

- Advertisement -

Η μείωση των εισοδημάτων των καταναλωτών, η επιβολή του φόρου ιδιοκτησίας (ΕΕΤΑ – ΕΕΤΗΔΕ) στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. πριν από έξι χρόνια και οι προτροπές του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια (όπως και με τα διόδια) οδήγησαν την Δ.Ε.Η. Α. Ε. σε αδυναμία είσπραξης των απαιτήσεών της.

Πλέον η Πολιτεία οφείλει να δώσει τέλος στην υπερχρέωση των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. και στην σύνδεσή τους με άσχετες χρεώσεις με συνέπεια οι Έλληνες να πηρώνουν πανάκριβα και το ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης                                                              Παρασκευή Αν. Κτενίδου

Μοιραστείτε την είδηση