Κίνημα Αλλαγής: Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ν.Ε. Κοζάνης στις εγκαταστάσεις των ΔΙΑΔΥΜΑ – ΕΔΑΔΥΜ

1 Min Read


Τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας απορριμμάτων της ΕΔΑΔΥΜ επισκέφθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Γραμματέα Δημήτρη Καγκελάρη.
Τα μέλη της Ν.Ε. ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Τσίοπτσια και Ματσάκο εκ μέρους των ΔΙΑΔΥΜΑ και ΕΔΑΔΥΜ αντίστοιχα για τη λειτουργία του εργοστασίου και του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας, και των προοπτικών ανάπτυξης των δύο εταιριών για την επίτευξη των διαρκώς αυξημένων στόχων επεξεργασίας απορριμμάτων και ανακύκλωσης για την περιφέρειά μας.
Την ικανοποίηση για τη λειτουργία του εργοστασίου και του ΟΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας εξέφρασε ο Γραμματέας της Ν.Ε., σημειώνοντας ότι «για τον πολιτικό μας χώρο η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την υλοποίηση προγράμματος ανακύκλωσης δεν συνδέθηκε ποτέ με υστερόβουλες, μικροπολιτικές επιδιώξεις. Η προστασία του περιβάλλοντος, σε μια επιβαρυμένη Περιφερειακή Ενότητα όπως αυτή της Κοζάνης», κατέληξε, «είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος».

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση