Κλείνει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου το κατάστημα ΕΛΤΑ στον Κρόκο

1 Min Read

Για αιφνιδιαστική απόφαση μιλά η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα

Στο κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ, 65 σε όλη την Ελλάδα, προχωρά η διοίκηση του οργανισμού. Ανάμεσα σε αυτά είναι και αυτό που λειτουργεί στον Κρόκο Κοζάνης, είδηση που προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα, σε ανακοίνωσή της μιλά για «συνεχή πλήγματα στην ΠΕ Κοζάνης από πλευράς Κυβέρνησης» και χαρακτηρίζει την πολιτική της Κυβέρνησης ως πολιτική «απορρύθμισης».

Το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ Κρόκου, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 17 Ιουλίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της εξυγίανσης και της οικονομίας κλίμακας του οργανισμού. Σύμφωνα με την κ. Βέττα, το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί αγρότες και οικονομικές συναλλαγές των κατοίκων της γύρω περιοχής και δεν θα πρέπει να κλείσει. «συνιστά μια ομολογία σκοπιμότητας και αποτυχίας εκ μέρους των ΕΛ.ΤΑ.» αναφέρει η κ. Βέττα σε ανακοίνωσή της. Επίσης, κατηγορεί την Κυβέρνηση και την διοίκηση των ΕΛΤΑ ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση.

«Η Ν.Δ. θεωρεί ότι οι πρόσφατες εκλογές της δίνουν το δικαίωμα να πράττει χωρίς κανέναν περιορισμό, λογοδοσία, αίσθηση κοινωνικού συμφέροντος. Οι αντιδράσεις των πολιτών και των θεσμικών φορέων, θα της αποδείξουν πολύ σύντομα ότι κάνει λάθος» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κ. Βέττα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση