Κοινή κάθοδος για Κωνσταντόπουλο και Λιάκο στα Σέρβια – Ανακοινώθηκε η πρώτη προεκλογική συνεργασία για τη Δυτική Μακεδονία

2 Min Read

Οι πολίτες ζητούν συμμαχίες κι εμείς του ακούσαμε δηλώνουν οι επικεφαλής των συνδυασμών «Ενωτική Κίνηση Σερβίων» Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ΑΝΤΑΜΑ Πολυδεύκης Λιάκος, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις του και να κατέβουν μαζί στις εκλογές του Μαΐου.

Η νέα παράταξη που προέκυψε από την συνένωση των δύο είναι η Δημοτική Συνεργασία Σερβίων, με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

- Advertisement -

«Κάναμε την υπέρβαση, ξεπερνώντας τις αντιθέσεις που είχαμε στο παρελθόν και αποφασίσαμε να κατεβούμε από κοινού. Άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια η συνεργασία μας με την παράταξη του κ. Λιάκου στο δημοτικό συμβούλιο, ήταν εποικοδομητική» αναφέρει ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

«Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί και με δεδομένο ότι η δική μας παράταξη έχει εμπειρία από την διοίκηση του δήμου, ενώ του κ. Λιάκου έχει ανθρώπους που έχουν καταξίωση και κατάρτιση, μπορούμε να μπούμε μπροστά και να βοηθήσουμε τον τόπο» συμπληρώνει ο επικεφαλής της νέας παράταξης.

Η κοινή ανακοίνωση των δύο συνδυασμών εκδόθηκε το πρωί της Τετάρτης και σε αυτή αναφέρεται ότι αφήνουν στην άκρη αυτά που τους κρατούσαν απέναντι και συνεχίζουν μακριά από κόμματα, σημαίες, ιδεοληψίες, προσωπικές διαφορές και επιλογές.

«Βγαίνουν πολλοί συνδυασμοί που θεωρούν ευκαιρία την απλή αναλογική και το νέο νόμο. Αυτό δεν είναι προς το συμφέρον δήμου και δημοτών και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οι όποιες συγκλίσεις χρειάζεται να γίνουν προεκλογικά και όχι μετεκλογικά» δηλώνει ο έτερος της συνεργασίας Πολυδεύκης Λιάκος.

«Ο Κλεισθένης επιτάσσει εκ των πραγμάτων μετεκλογική συνεργασία, άρα η προεκλογική συνεργασία είναι καλύτερη, κάνοντας πιο  ξεκάθαρα τα πράγματα, μέσα από ένα κοινό πρόγραμμα με κοινούς στόχους, ώστε να μη θεωρείται ότι η μετεκλογική συνεργασία υπήρξε και αποτέλεσμα «παζαρέματος» και δοσοληψιών κάτω από το τραπέζι» λέει ο κ. Λιάκος.

Τις επόμενες μέρες θα πουριαστεί στα Σέρβια όλος ο συνδυασμός που αποτελεί τον πρώτο συνεργαζόμενο προεκλογικά στη Δυτική Μακεδονία.

Μοιραστείτε την είδηση