Κοκκαλιάρης: Θα δουλέψουμε στον Δήμο Κοζάνης καθαρά και έντιμα

2 Min Read

Πανηγυρικό το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού

Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης και η παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» αναλαμβάνουν τα ηνία του Δήμου Κοζάνης από την 1η Ιανουαρίου 2024. Η παράταξη πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη με διαφορά από τον νυν Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα 13 ποσοστιαίων μονάδων.

Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ ο κ. Κοκκαλιάρης έφτασε στο εκλογικό κέντρο στο οποίο είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ο κ. Κοκκαλιάρης ευχαρίστησε την οικογένειά του και τους συνεργάτες του και κάλεσε τους πολίτες να πορευτούν «Μαζί» σε αυτό το ταξίδι, όπως το χαρακτήρισε.

«Οι πολίτες της Κοζάνης έδωσαν μια πεντακάθαρη εντολή. Αυτό μας γεμίζει με βαριά ευθύνη για την επόμενη μέρα για να δουλέψουμε για τον άνθρωπο. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι και μαζί με όλους ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε εδώ σήμερα. Από την επόμενη κι όλας μέρα θα δουλέψουμε στον Δήμο Κοζάνης καθαρά και έντιμα όπως ο κόσμος μας ξέρει και με την δύναμη που μας έδωσε. Επίκεντρό μας θα είναι ο άνθρωπος και η ποιότητα ζωής που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος. Είμαστε ικανοί και όσοι μας κατηγόρησαν γι’ αυτό την απάντηση την έδωσε σήμερα ο κόσμος με το αποτέλεσμα αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκκαλιάρης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το αποτέλεσμα.

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση