Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

2 Min Read

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ζεστό, φιλικό και συναδελφικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας του Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας. Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους, αλλά και την στήριξη τους τα τελευταία 3 χρόνια από την επαναλειτουργία του Συνδέσμου μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης κ. Μανώλης Κουτσοσίμος, ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο» κ. Γιώργος Χιωτίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Ηλίας Κάτανας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης κ. Νίκος Πλεξίδας.

- Advertisement -

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, τόσο που παρευρέθηκαν δίπλα μας, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει σε θέματα κοινωνικού και κοινού ενδιαφέροντος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η στήριξη και συμβολή τους ήτανε πολύ σημαντική για εμάς, αλλά και για τις ευάλωτες ομάδες στις οποίες καλούμαστε καθημερινά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Σήμερα, που η βαθιά οικονομική ύφεση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας μας αλλά έχουν δημιουργηθεί και νέες ομάδες του πληθυσμού που εξωθούνται στα όρια της επιβίωσης, δοκιμάζονται τα όρια της κοινωνικής συνοχής. Γιαυτούς τους λόγους διεκδικούμε κοινωνική αλλαγή, κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική πρόνοια. Ευχόμαστε η νέα χρονιά, να είναι μία χρονιά που θα επιφέρει αλλαγές που θα συμβάλλουν στην κοινωνική ευημερία και κοινωνική συνοχή.

Οι έννοιες της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν καθοριστική σημασία για εμάς. Δέσμευσης μας είναι η τήρηση των αρχών και μεθόδων της κοινωνικής εργασίας, αλλά και του σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, συνεργαζόμενοι ταυτόχρονα με την κοινότητα και τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς.

Με αυτή τη δέσμευση θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά την επιστήμη της κοινωνικής εργασίας και να αλληλεπιδρούμε στο πλαίσιο της συνεχούς και ανοικτής επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                           Η Γεν. Γραμματέας

Αναστασία Βαβλιάρα                                   Ευγενία Γούλια

Μοιραστείτε την είδηση